Witgoed reparatie is een slimme keuze

Witgoed bezet een belangrijke plaats in ons huishouden. Waar zouden we zijn zonder de wasmachine, vaatwasser, droger of koelkast? Ja, 100 jaar terug in de tijd is een goed antwoord. Anderzijds heeft de nieuwe tijd ook zijn keerzijde. Alles moet nieuw en flitsend zijn, ter vervanging van iets dat oud is. Maar oud is tegenwoordig zelden nog oud. We wisselen vaker van telefoon dan van sokken. Met witgoed gaat het dezelfde kant op. Dat is zonde. Met witgoed reparatie wanneer er eens iets stuk is, geef je een prima apparaat een tweede leven. Duurzaam en goed voor de portemonnee. Bekijk hier onze tarieven.

Witgoed reparatie slimme keuze

Het is een slimme keuze. Witgoed reparatie verlengt de levensduur van apparaten waaraan je gehecht bent tegen een scherpe prijs. Dat is toch een stuk voordeliger dan direct naar de winkel rennen voor de nieuwste producten. Niet dat we daarin niet geloven: Fixerr adviseert je graag bij aankopen. Nadien helpen we zelfs met plezier bij de installatie of inbouw. Maar eerlijk is eerlijk: een reparatie kan soms zo simpel zijn dat het echt geen moeite is. Als de buurjongen per ongeluk zijn voetbal door je raam schiet, bel je de glaszetter. Dan zet je niet je huis te koop. Zo is witgoed reparatie precies hetzelfde. Waarom iets weggooien als Fixerr je in een handomdraai kan helpen?

Witgoed reparatie door een specialist

Fixerr is sinds 1982 actief in het vakgebied en mag zichzelf een heuse witgoedspecialist noemen. De geldende richtlijnen in de markt is waaraan wij ons streng houden. Daarmee verzekeren we onze klanten van de beste kwaliteit. Op onze witgoed reparatie zoals wasmachines, vaatwassers, koelkasten, magnetrons, ovens, wasdrogers, afwasmachines, afzuigkappen en meer geven wij een jaar garantie (wel de werkbon goed bewaren). Deze hebben wij al gerepareerd in onder andere Almere, Lelystad, Hilversum, Huizen, Bussum, Naarden  en omgeving.

Neem contact op met het onderstaande telefoonnummer en we komen bij je thuis de situatie beoordelen. Als ervaren witgoedmonteur stellen we ter plekke vast wat nodig is. Dan kunnen we aan de slag.

Vakkundig repareren?

036-5325808

Ons werkgebied: regio Zuid Flevoland & Gooi-Noord

Officieel dealer:

Wij werken uitsluitend met exclusieve merken! Zo zijn wij trotse dealer van het merk Bosch Exclusiv. Ook werken wij met de volgende merken samen! Siemens, INVENTUM, IO Mabe en BEKO.

Call Now Button