Witgoed reparatie Hilversum


Op zoek naar witgoed reparatie in Hilversum? De monteurs van Witgoed Service Fixerr zijn je graag
van dienst! Zo hoef je niet direct een nieuw apparaat aan te schaffen wanneer de huidige niet meer naar behoren werkt. Wij repareren diverse machines zoals drogers, vaatwassers en wasmachines die na reparatie weer perfect hun werk doen. Zo kun je langer van jouw aankopen genieten. Bovendien is witgoed reparatie in Hilversum voordeliger dan de aanschaf van een nieuw apparaat. Meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact op.

Witgoed reparatie Hilversum

 

Wanneer kun je een afspraak maken voor witgoed reparatie in Hilversum?

Werkt een van je huishoudelijke apparaten of bedrijfsmachines niet meer zoals gewend? Schakel dan onze witgoed reparatie in Hilversum in. Water in de wasmachine dat niet wegloopt of een afzuigkap die niet goed meer werkt, zijn slechts een greep uit de problemen die wij kunnen verhelpen. Na het maken van een afspraak komt een van onze monteurs langs om te kijken wat er scheelt. Zo kunnen we eenvoudig de oorzaak van het probleem achterhalen. Afhankelijk van wat er mis is, zullen we het probleem direct verhelpen of de benodigde onderdelen bestellen. Witgoed reparatie in Hilversum nodig? Schakel Fixerr in voor onder andere:

– Vaatwassers;

– Drogers;

– Afwasmachines;

– Wasmachines;

– Koelkasten;

– Magnetrons;

– Stofzuigers;

– Kookplaten;

– Diepvriezers.

Staat jouw defecte apparaat hier niet tussen, maar is deze in Hilversum wel aan reparatie toe? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden. Grote kans dat wij deze namelijk ook gewoon kunnen repareren!


Onze werkwijze


Heb je een afspraak gemaakt voor witgoed reparatie in Hilversum? Dan bellen we jou op de dag van
reparatie over wanneer je ons kan verwachten. Eenmaal binnen meten en controleren we het apparaat en noteren we wat er vervangen is of hersteld kan worden. Ook vertellen we direct wat het kost. Op voorhand meer weten over onze tarieven? Deze vind je hier . Zo weet je precies waar je aan toe bent voor witgoed reparatie in Hilversum, MuidenZeewoldeAlmere, Lelystad, Huizen, Bussum, Naarden of omgeving!

Twaalf maanden garantie


Kies je Fixerr voor een reparatie van jouw witgoed? Dan kies je voor service en kwaliteit! Wij doen er
namelijk alles aan om jouw apparaten op een deskundige en professionele manier te repareren. Blijkt er toch iets mis te zijn gegaan? Dan heb je natuurlijk recht op garantie. Op vertoon van de werkbon heb je bij ons altijd recht op 12 maanden garantie. Wel zo fijn dachten we.

Direct een monteur voor witgoed reparatie in Hilversum inschakelen!


Is je koelkast, droger of wasmachine kapot? Schakel dan Fixerr in voor witgoed reparatie in
Hilversum. Niets is zo vervelend als de was die blijft opstapelen of de boodschappen die niet gekoeld kunnen worden namelijk. Bel gerust naar 036-5325808 of vul het contactformulier in zodat we meteen een afspraak kunnen inplannen. Meestal heeft onze witgoed monteur dezelfde dag nog tijd! Met behulp van onze witgoed reparatie in Hilversum kun je zo weer aan de slag.


Witgoed reparatie in Hilversum

Vakkundig repareren?

036-5325808

Ons werkgebied: regio Zuid Flevoland & Gooi-Noord

Officieel dealer:

Wij werken uitsluitend met exclusieve merken! Zo zijn wij trotse dealer van het merk Bosch Exclusiv. Ook werken wij met de volgende merken samen! Siemens, INVENTUM, IO Mabe en BEKO.

Call Now Button