Wasmachine reparatie een duurzaam besluit

Geen machine is zo belangrijk in het huishouden als de wasmachine. Als daar wat mis mee is zit je meteen met de handen in het haar. Eens in de zoveel dagen zet je dit huishoudelijk apparaat aan om de witte, donkere en gekleurde was schoon te krijgen. Maar wat als de wasmachine stinkt? Zomaar opeens? We krijgen ook vaak genoeg dit telefoontje: meneer, de wasmachine draait niet. Dat zijn uitdagingen waar wij dankzij jarenlange ervaring snel een oplossing voor hebben. De beste manier om je apparaat weer aan de praat te krijgen zonder dat je een zware kostenpost opent, is wasmachine reparatie. Bekijk hier onze tarieven.

 

Wasmachine reparatie verstandige keuze

Wasmachine reparatie is een verstandige keuze. We snappen dat de verleiding groot is om direct een nieuw apparaat aan te schaffen. Maar als de wasmachine kapot is kunnen er diverse oorzaken zijn. Soms is het wegdoen van een wasmachine die geen water pakt net zo onzinnig als je auto verkopen als je met een lekke band langs de weg staat. Bel naar Fixerr voor een snelle diagnose en een al net zo’n rappe reparatie. Je haalt een echte wasmachine expert over de vloer met ruim 30 jaar ervaring. Het is een stuk goedkoper dan een nieuwe wasmachine kopen.

 

Wasmachine reparatie is duurzaam

Het is helemaal geen gekke gedacht om langdurig van je apparaat te genieten. Als een wasmachine stuk gaat is reparatie meestal een fluitje van een cent. Wij repareren met originele onderdelen. De machines zitten zo boordevol vernuft dat de kwaliteit sinds vele jaren enorm hoog is. Een wasmachine die net uit de fabriek komt is maar zelden superieur aan een exemplaar dat 10 of 20 jaar oud is. Met goed onderhoud een wasmachine schoonmaken verlengt de levensduur aanzienlijk. Dat is een goede bijdrage aan duurzaamheid. Wanneer je dan toch een keer een nieuwe wasmachine wil, is Fixerr je adres. Wij zijn bijvoorbeeld dealer van Bosch Exclusiv producten. Wij adviseren graag over een nieuw product en komen dit desgewenst installeren of inbouwen.

 

Wij reviseren, upgraden, moderniseren en repareren diverse apparaten zoals vaatwassers, koelkasten, magnetrons, ovens, wasdrogers, afwasmachines, afzuigkappen en meer. Deze hebben wij al gerepareerd in onder andere Almere, Lelystad, Hilversum, Huizen, Bussum, Naarden  en omgeving!

Vakkundig repareren?

036-5325808

Ons werkgebied: regio Zuid Flevoland & Gooi-Noord

Officieel dealer:

Wij werken uitsluitend met exclusieve merken! Zo zijn wij trotse dealer van het merk Bosch Exclusiv. Ook werken wij met de volgende merken samen! Siemens, INVENTUM, IO Mabe en BEKO.

Call Now Button