Witgoed reparatie Valkeveen

Begint je wasmachine, vaatwasser of ander witgoed een raar geluid te maken of houdt deze er plotseling mee op? Ga dan niet meteen op zoek naar vervanging. Je kunt wellicht nog jaren plezier hebben van je apparatuur. Laat een van onze monteurs kijken naar je machines. Heb je dus problemen met je wasmachine, vaatwasser, koelkast, magnetron, oven, wasdroger, fornuis, stofzuiger, afwasmachine of afzuigkap? Schakel dan een bedrijf gespecialiseerd in witgoed reparatie in Valkeveen in. Neem contact op met Witgoed Service Fixerr .  

Witgoed reparatie Valkeveen

 

Welke witgoed apparaten repareren wij?

Witgoed Service Fixerr is opgericht door Rob van der Heiden in het jaar 1982. Het bedrijf heeft dus al jarenlange ervaring in het repareren van witgoed. Dat Witgoed Service Fixerr een specialist is op het gebied van witgoed reparatie in Valkeveen blijkt niet alleen uit de jarenlange ervaring, maar ook uit de voorgeschiedenis van het bedrijf. Als kind was Rob namelijk al zeer geïnteresseerd in het repareren van spullen. Zo verdiende hij zijn eerste centen met het uitvoeren van reparaties. Daarna heeft Rob zich verder gespecialiseerd in reparaties door de technische school, militaire dienst, diploma’s, certificaten, en opleiding tot Miele specialist. Ben je dus op zoek naar iemand die gespecialiseerd is in witgoed reparatie in Valkeveen? Schakel dan Witgoed Service Fixerr in. 

Bij een witgoed reparatie in Valkeveen kunnen wij o.a. de volgende apparaten repareren:

  • Ovens;
  • Diepvriezer;
  • Afzuigkappen;
  • Wasmachines;
  • Vaatwassers;
  • Wasdrogers;
  • Koelkasten.

De mogelijkheden van Witgoed Service Fixerr

Wanneer je huishoudelijke apparaten ermee ophouden of storingen laten zien, kun je al snel in paniek raken. Huishoudelijke apparaten zijn namelijk niet altijd goedkoop. Gelukkig zijn er goedkopere oplossingen. Je hoeft niet altijd gelijk naar de winkel voor een nieuw apparaat. De monteurs van Witgoed Service Fixerr zijn experts op het gebied van witgoed reparatie in Valkeveen en zij kunnen jouw huishoudelijke apparaten nog jaren langer laten meegaan. Neem daarom bij problemen met je huishoudelijke apparaten contact op met Fixerr. 

Schakel witgoed reparatie in Valkeveen vandaag nog in

Heb je op dit moment te maken met een storing, probleem of mankement aan je witgoed apparaat? Witgoed Service Fixerr repareert je wasmachine, koelkast, vaatwasser en dergelijke binnen de kortste keren, zodat je nog lang kunt profiteren van je apparatuur. Schakel daarom vandaag nog de witgoed reparatie van Valkeveen in.  

Witgoed reparatie in Valkeveen

 

 

 

 

Vakkundig repareren?

036-5325808

Ons werkgebied: regio Zuid Flevoland & Gooi-Noord

Officieel dealer:

Wij werken uitsluitend met exclusieve merken! Zo zijn wij trotse dealer van het merk Bosch Exclusiv. Ook werken wij met de volgende merken samen! Siemens, INVENTUM, IO Mabe en BEKO.
Call Now Button