Witgoed reparatie Almere

In Almere is de vraag naar reparaties van witgoed ontzettend groot. Ieder dag geven vele apparaten in deze stad de geest. Dit heeft natuurlijk grote gevolgen voor het huishouden. Schakel daarom vandaag nog een monteur van Witgoed Service Fixerr in om de reparatie van jouw vaatwasser, droger of ander apparaat uit te voeren. Zo functioneren je producten in de keuken of badkamer binnen no time weer als nieuw.

Witgoed reparatie Almere 

Van alle markten thuis voor witgoed reparatie in Almere

Witgoed. Huishoudelijke apparaten. Bedrijfsmachines. De witgoed monteur in Almere van Witgoed Service Fixerr kan er prima mee overweg. Bij onze reparaties van witgoed in Almere gebruiken wij originele onderdelen, waardoor jouw vaatwasser, droger of ander apparaat weer lang mee kan. Van mechanisch tot elektronisch: wij zorgen ervoor dat uw apparaten weer als nieuw functioneren. Bij onze reparatie kun je denken aan onder andere:

  • Oven reparatie in Almere;
  • Diepvriezer reparatie in Almere;
  • Afzuigkappen reparatie in Almere;
  • Wasmachine reparatie in Almere;
  • Vaatwasser reparatie in Almere;
  • Wasdroger reparatie in Almere;
  • Kookplaat reparatie in Almere
  • Koelkast reparatie in Almere;
  • Magnetron reparatie in Almere.
 

Staat jouw witgoed er niet tussen, maar is deze in Almere, MuidenBlaricum, ZeewoldeLelystad, Hilversum, Huizen, Bussum, Laren, Naarden of omgeving aan reparatie toe? Vaak zijn wij in staat om ook deze onder handen te nemen. Bel ons dus gerust!

 

Twaalf maanden garantie

 

Het uitvoeren van reparaties voor witgoed in Almere is en blijft mensenwerk. Er kan wel eens wat misgaan. In zo’n geval heb jij bij ons recht op garantie. Gaat het gerepareerde onderdeel binnen 12 maanden kapot en kun jij ons de werkbon tonen? Dan gaan wij kosteloos voor je aan de slag met witgoed reparatie in Almere.

 

Een witgoed monteur in Almere gezocht?

 

Witgoed reparatie in Almere gezocht? Dan wil je dat dit goed gebeurt. Jij bent op zoek naar een echte professional. Bij Witgoed Service Fixerr zijn wij goed onderlegd. Niet alleen hebben wij de juiste certificaten en diploma’s in huis, maar wij werken ook volgens de NEN 1010, 3140 en 1078 richtlijnen. Alleen zo kunnen wij jou de beste witgoed service leveren in Almere. Daarnaast zijn wij – als bewezen specialist – dealer van Bosch Exclusiv.

Witgoed reparatie in Almere

 

 

 

 

 

 

 

Heeft jouw witgoed in Almere een reparatie nodig?

 

Vaatwasser repareren in Almere? Of heb je een koelkast monteur of wasmachine monteur in Almere nodig? Want wanneer witgoed, zoals: een vaatwasser, wasmachine of droger, de geest geeft, vraagt dit in Almere vrijwel direct om een reparatie. Dit soort apparaten zijn namelijk een onmisbaar onderdeel van ons dagelijks leven geworden. De was kan niet meer worden gedaan. De vaat stapelt zich op. Laat daarom vandaag nog een monteur van Witgoed Service Fixerr bij jou in Almere langskomen. Bel naar 036-5325808 of vul het contactformulier in. Geeft onze witgoed reparatie in Almere jouw witgoed een tweede leven? 

Vakkundig repareren?

036-5325808

Ons werkgebied: regio Zuid Flevoland & Gooi-Noord

Officieel dealer:

Wij werken uitsluitend met exclusieve merken! Zo zijn wij trotse dealer van het merk Bosch Exclusiv. Ook werken wij met de volgende merken samen! Siemens, INVENTUM, IO Mabe en BEKO.

Veelgestelde vragen

Witgoed Service Fixerr is een professioneel reparatiebedrijf voor witgoed in Almere. We bieden reparaties voor diverse huishoudelijke apparaten en bedrijfsmachines. We gebruiken originele onderdelen en zijn gecertificeerd volgens NEN 1010, 3140 en 1078 richtlijnen. Kies ons voor betrouwbare en hoogwaardige witgoed reparaties.

Wij voeren reparaties uit voor ovens, diepvriezers, afzuigkappen, wasmachines, vaatwassers, wasdrogers en koelkasten. Als jouw witgoed niet in deze lijst staat maar in de regio Almere is, neem dan gerust contact met ons op.

Ja, wij bieden twaalf maanden garantie op onze witgoed reparaties in Almere. Als het gerepareerde onderdeel binnen 12 maanden kapot gaat en je kunt ons de werkbon tonen, zullen wij kosteloos de reparatie opnieuw uitvoeren.

Ja, Witgoed Service Fixerr is dealer van Bosch Exclusiv en heeft de juiste certificaten en diploma’s. We zijn gespecialiseerd in het repareren van deze apparaten in Almere.

Je kunt ons bereiken door te bellen naar 036-5325808 of door het contactformulier in te vullen op onze website. We sturen graag een monteur naar jouw locatie in Almere voor de reparatie van jouw witgoed.

Onze openingstijden variëren, maar we zijn doorgaans bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 13:00 uur. Je kunt ons altijd bellen om een afspraak te maken.

We streven ernaar om zo snel mogelijk een monteur naar jouw locatie in Almere te sturen. Dit kan meestal binnen 24 tot 48 uur na het indienen van het verzoek, afhankelijk van onze planning en beschikbaarheid.

We accepteren contante betalingen en betalingen per pin bij onze monteurs op locatie. We bieden ook facturatie achteraf voor bedrijven.

Ja, we kunnen je telefonisch of per e-mail een geschatte offerte geven op basis van de beschrijving van het probleem. Houd er rekening mee dat de definitieve prijs kan variëren na een grondige inspectie door onze monteur.

Hoewel we gevestigd zijn in Almere, bieden we reparatiediensten niet alleen in Almere, maar ook in omliggende steden zoals Muiden, Blaricum, Zeewolde, Lelystad, Hilversum, Huizen, Bussum, Laren, Naarden en andere nabijgelegen gebieden. Neem gerust contact met ons op als je in een van deze regio’s woont.

Call Now Button