Witgoed reparatie Huizen

 

Witgoed reparatie in Huizen gezocht? Dan is Witgoed Service Fixerr hét bedrijf waar je naar op zoek bent. Wij helpen je graag bij o.a. het repareren van je wasmachine of droger. Dankzij onze ervaren monteur ben je altijd verzekerd van de beste service en een geweldig resultaat. Liever een nieuw product aanschaffen? Ook dat is mogelijk! Meer weten over onze diensten? Neem dan gerust contact op.

 

Witgoed reparatie Huizen  

Waar kan onze witgoed monteur in Huizen jou mee helpen?

 

Vertoont een van jouw witgoed apparaten kuren? Dan komt onze monteur graag bij je langs voor een witgoed reparatie in Huizen. Zodra er een afspraak is gemaakt, komt onze witgoed monteur bij je langs om te kijken wat het probleem is. Afhankelijk van wat er scheelt, zullen we het probleem vervolgens direct verhelpen of de benodigde onderdelen bestellen. Valt het apparaat niet meer te repareren? Dan kun je bij ons ook een nieuwe aanschaffen van verschillende merken als Bosch Exclusiv, Siemens, Beko en meer! We bezorgen het nieuwe apparaat aan huis en verzorgen natuurlijk ook de montage en installatie. Het juist afstellen van witgoed is namelijk erg belangrijk voor een optimale werking en om problemen te voorkomen in de toekomst.

 

Welke witgoed apparaten kunnen wij repareren?

 

Witgoed reparatie in huizen nodig? Je kunt ons voor onder andere de volgende producten inschakelen:

 

  • Wasmachines
  • Drogers
  • Vaatwassers
  • Koelkasten
  • Stofzuigers
  • Magnetrons
  • Vriezers
  • Kookplaten
 

Ben je op zoek naar witgoed reparatie in Huizen voor een ander apparaat? Neem dan gerust contact op. Vaak kunnen wij deze ook zonder problemen repareren!

 

Twaalf maanden garantie bij Witgoed Service Fixerr

 

Komen wij bij je langs voor een witgoed reparatie in Huizen, ZeewoldeHilversumBlaricum, ValkeveenAlmere, Muiden, LarenLelystad, Bussum, Naarden of omgeving? Dan profiteer je altijd van 12 maanden garantie. Wij repareren jouw apparatuur altijd op een professionele en deskundige manier. Toch is mogelijk dat er een keer iets misgaat. Op vertoon van de werkbon gaan we daarom altijd kosteloos aan de slag als er binnen 12 maanden toch iets mis blijkt te zijn.

Witgoed reparatie in Huizen

 

 

Afspraak maken voor witgoed reparatie in Huizen?

 

Is je wasmachine, droger of koelkast kapot? Schakel Witgoed Service Fixerr dan snel in voor een witgoed reparatie in Huizen. Bel of mail gerust naar 036-5325808 of info@fixerr.nlTevens kun je het contactformulier op onze website invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Vaak lukt dit zelfs binnen 24 uur. Witgoed reparatie in Huizen nodig? Wij staan graag voor je klaar!

 

 

Vakkundig repareren?

036-5325808

Ons werkgebied: regio Zuid Flevoland & Gooi-Noord

Officieel dealer:

Wij werken uitsluitend met exclusieve merken! Zo zijn wij trotse dealer van het merk Bosch Exclusiv. Ook werken wij met de volgende merken samen! Siemens, INVENTUM, IO Mabe en BEKO.
Call Now Button