Fixerr is van alle markten thuis!

Fixerr draait de hand niet om voor het repareren van alle merken witgoed, huishoudelijke en bedrijfsmachines. We maken geen verschil tussen solo- of inbouwapparaten en we gebruiken vrijwel altijd originele onderdelen. Wij zijn wasmachine expert, witgoedspecialist en vaatwasser monteur in één. Dat is nog maar een beperkte opsomming. Van mechanisch tot elektronica zijn wij je partner voor repareren, upgraden, modificeren en reviseren. Een greep uit onze specialisaties:

 

 

Staat jouw apparaat niet op de lijst? Bel dan even naar kantoor via 036-5325808 en laat daar je telefoonnummer achter. Stel je vraag en onze technische mensen bellen snel terug.

 

Focus op afstellen en instellen

Niet iedereen maakt optimaal gebruik van wat zijn apparaat te bieden heeft. Fixerr werkt al sinds 1982 als expert op het gebied van huishoudelijke apparaten. Heb je een wasmachine expert, witgoedspecialist of vaatwasser monteur nodig? Wij zijn alles in één en komen graag naar je toe als je apparaat dienst weigert. Wij helpen je ook problemen voorkomen. Apparaten goed afstellen is belangrijk. Zowel mechanisch als software instellen doen we graag voor je. Zaken als waterhardheid, zeep, naglans en ontharders zijn van invloed op een optimale werking. We zorgen voor een optimale plaatsing en montage van alle apparaten. We gaan niet weg voordat we je goed hebben uitgelegd wat alles doet. De eerste middelen vulling en afstelling is voor onze rekening. Dit zijn onze tarieven.

 

Garantie op reparatie

Wanneer je de werkbon goed bewaart heb je een garantiebewijs in handen. Op reparatie verlenen wij namelijk 12 maanden garantie. Wil je weten wanneer wij werken? Klik dan hier. Wil je meteen een afspraak maken, pak dan gauw de telefoon.

Vakkundig repareren?

036-5325808

Ons werkgebied: regio Zuid Flevoland & Gooi-Noord

Officieel dealer:

Wij werken uitsluitend met exclusieve merken! Zo zijn wij trotse dealer van het merk Bosch Exclusiv. Ook werken wij met de volgende merken samen! Siemens, INVENTUM, IO Mabe en BEKO.

Call Now Button