Witgoed reparatie Blaricum

Heeft één van uw witgoedapparaten u in de steek gelaten in uw huis in Blaricum?  Neem dan direct contact op met Witgoed Service Fixerr voor een witgoed reparatie. Als gecertificeerde monteur spring ik, zo snel als ik kan, in mijn bus op weg naar uw witgoed reparatie in Blaricum. Witgoed Service Fixerr is sinds 1982 expert op het gebied van huishoudelijke apparaten. Zo zijn wij trotse dealer van het merk Bosch Exclusiv. Ook werken wij met andere merken, zoals Siemens, INVENTUM, IO Mabe en BEKO. Onze vakkundige monteurs krijgen elk witgoed apparaat weer aan de praat tijdens een witgoed reparatie in Blaricum.

 

Witgoed reparatie Blaricum

 

Welke witgoed apparaten repareren wij?

Bij een witgoed reparatie in Blaricum kunnen wij o.a. de volgende apparaten repareren:

  • Ovens;
  • Diepvriezer;
  • Afzuigkappen;
  • Wasmachines;
  • Vaatwassers;
  • Wasdrogers;
  • Koelkasten.

Dus heeft u een probleem met uw vaatwasser of wasmachine in Blaricum? Eigenlijk met welk apparaat dan ook. Witgoed Service Fixer repareert uw apparaat goed en vakkundig tijdens een witgoed reparatie. Staat jouw witgoed er niet tussen, maar is deze in Almere, Lelystad, Hilversum, Huizen, LarenBussum, Naarden of omgeving aan reparatie toe? Vaak zijn wij in staat om ook deze onder handen te nemen. Bel ons dus gerust!

1 jaar garantie bij uw witgoed reparatie in Blaricum

Bij elke witgoed reparatie in Blaricum gaan we ervan uit dat de reparatie goed en blijvend is en u weer optimaal van uw witgoed apparaat gebruik kunt maken. Maar het komt soms toch voor dat er na de reparatie weer wat mis gaat. Daarom geven wij 1 jaar garantie op al onze witgoed reparaties in Blaricum. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Op vertoon van de reparatiebon gaan onze deskundige monteurs kosteloos voor u aan de slag tijdens de witgoed reparatie in Blaricum.

Eerlijk advies

Onze monteurs geven tijdens een witgoed reparatie in Blaricum eerlijk advies over uw witgoedapparaten. Zo werken wij volgens de NEN 1010, NEN 3140 en NEN 1078 richtlijnen. Wij reviseren, upgraden, moderniseren en repareren diverse apparaten. Het kan tijdens een witgoed reparatie in Blaricum ook voorkomen dat een apparaat niet meer te redden is en dat reparatie duurder is dan nieuwkoop. In dat geval adviseren onze monteurs u graag over nieuwe witgoedapparaten. Wij kunnen de nieuwe machine bezorgen en installeren. We nemen bij installatie het oude apparaat graag voor u mee, zodat u daar geen omkijken naar heeft. Geheel verzorgd en ontzorgd tijdens uw witgoed reparatie in Blaricum.

Direct een witgoed reparatie in Blaricum inplannen?

Wilt u direct een witgoed reparatie in Blaricum plannen? Neem dan contact met ons op via 036 – 204 80 31 of vul het contactformulier in op onze website. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken voor een witgoed reparatie in Blaricum.  

Witgoed monteur Blaricum

 

 

 

 

Vakkundig repareren?

036-5325808

Ons werkgebied: regio Zuid Flevoland & Gooi-Noord

Officieel dealer:

Wij werken uitsluitend met exclusieve merken! Zo zijn wij trotse dealer van het merk Bosch Exclusiv. Ook werken wij met de volgende merken samen! Siemens, INVENTUM, IO Mabe en BEKO.
Call Now Button