Witgoed reparatie Zeewolde

Voor een reparatie van witgoed in Zeewolde spring ik met plezier in mijn werkbus. Als monteur van Witgoed Service Fixerr repareer ik dagelijks wasmachines, drogers, koelkasten en vaatwassers in Flevoland en verder. Met de nodige certificaten en jarenlange ervaring op zak, zorg ik dat jij je vertrouwde apparaten kan blijven gebruiken. Heb jij hulp nodig bij het repareren van witgoed in Zeewolde? Neem dan vandaag nog contact met me op.

witgoed reparatie Zeewolde

 

 

 

 

 

 

 

 

Een tweede leven voor je witgoed

Geef je witgoed een tweede leven. Dat is duurzamer én makkelijker dan het defecte apparaat naar de stort brengen en een nieuwe kopen. Maar wat valt er dan precies onder witgoed? Je weet vast al wel dat we het hebben over huishoudelijke apparaten, zoals wasmachines en drogers. Maar niet alle huishoudelijke apparaten zijn van de familie ‘witgoed’. Als ezelsbruggetje hou ik aan, dat het gaat om apparaten die je zou kunnen inbouwen in je keuken of bijkeuken. Natuurlijk zou je zelfs een staafmixer in kunnen bouwen, maar ik heb het over de wat meer gangbare inbouwapparaten.
Als monteur van Witgoed Service Fixerr kan ik o.a. de volgende apparaten, die vallen onder witgoed, repareren in Zeewolde:

Ovens
Magnetrons
Afzuigkappen
Drogers
Wasmachines
Vriezers
Koelkasten
Vaatwassers

Zie je jouw defecte apparaat niet terug in de lijst, of wil je meer informatie over witgoed repareren? Bel me dan gerust op 036-5325808. Dan kan ik je direct vertellen of het repareren van jouw apparaat onder mijn specialisme valt.

Garantie op reparaties van witgoed

De reparatie van jouw witgoed in Zeewolde is bij mij in goede handen. Als monteur streef ik er dan ook naar om elke reparatie vakkundig en met aandacht uit te voeren. Voor het geval er toch iets misgaat bieden we bij Witgoed Service Fixerr 12 maanden garantie op reparaties. Ik of een van mijn collega’s zorgen er dan voor dat je weer zo snel mogelijk kan wassen, drogen, koelen en opwarmen.

Witgoed reparatie in Zeewolde

 

 

 

 

 

 

Zo krijg je een witgoedmonteur in Zeewolde

Schakel voor jouw reparatie in Zeewolde een monteur van Witgoed Service Fixerr in. Een afspraak maken met de monteur is heel eenvoudig. Je kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 036-5325808. Of vul het contactformulier in. Een mail sturen kan ook, naar info@fixerr.nl. We spreken een tijdslot af en een kwartier voor aankomst bellen we je dat we eraan komen. Nadat we het defecte apparaat hebben gecontroleerd en gemeten, maken we ter plekke een offerte op. Als je daarmee akkoord gaat, gaan we direct voor je aan de slag. Zo zie je hoe snel het kan gaan: het ene moment zoek je op ‘witgoed reparatie Zeewolde’ en voor je het weet draait je huishouden weer als vanouds. Welk witgoed bied jij onze monteurs straks ter reparatie aan in BussumHilversumAlmereLelystadHuizen, Naarden of omgeving? 

Officieel dealer:

Call Now Button