Witgoed reparatie in Naarden 

Heb je hulp nodig voor een witgoed reparatie in Naarden, Hilversum, ZeewoldeAlmere, Laren, MuidenLelystad, Huizen, Bussum of omgeving? Dan kun je contact opnemen met Fixerr, de witgoed specialist in Naarden en omstreken. Onder onze diensten vallen onder andere het verkopen, monteren, onderhouden en repareren van diverse soorten witgoed. De ervaren monteurs hebben veel verstand van diverse apparaten en machines, waardoor ze jou uitstekend kunnen helpen. Voor een witgoed reparatie in Naarden ben je bij ons aan het juiste adres! 

 

Witgoed reparatie Naarden

 

Voor welke zaken kun je bij Fixerr terecht voor een witgoed reparatie in Naarden?

Witgoed reparatie in Naarden gezocht? Je kan contact opnemen met Fixerr voor het witgoed in Naarden om diverse redenen. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat je huidige apparaat kuren vertoont of dat je op zoek bent naar een nieuwe machine. Je kan eerst één van onze monteurs langs laten komen voor een witgoed reparatie in Naarden. Mocht dat niet het geval zijn, dan kun je een nieuw apparaat kopen. 

 

Fixerr is een Bosch Exclusiv dealer waardoor wij de machines en apparaten uit deze lijn kunnen bestellen. Heb je een apparaat op de website van Bosch zien die aan jouw eisen voldoet? Dan kunnen wij deze voor je bestellen. Wij bezorgen het apparaat bij jou thuis en onze monteurs gaan meteen aan de slag met het monteren. Het maakt niet uit of je een standaard apparaat of een inbouw apparaat hebt gekocht, aangezien wij alle soorten kunnen monteren. Ook stelt de monteur het apparaat op de juiste manier af. Het afstellen is erg belangrijk om het apparaat optimaal te laten werken en om problemen in de toekomst te voorkomen. Witgoed reparatie gezocht in Naarden? Bel ons! 

Witgoed reparatie in Naarden

 

 

 

 

 

 

Wil je een afspraak maken voor een witgoed reparatie in Naarden?

Je kan een afspraak maken voor witgoed reparatie in Naarden als je een nieuw apparaat wil kopen of als je een reparatie uit wil laten voeren. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen via het nummer 036-5325808. Als je een mail stuurt naar info@fixerr.nl, dan reageren wij zo snel mogelijk op je bericht. Zien wij je binnenkort voor een witgoed reparatie in Naarden

Vakkundig repareren?

036-5325808

Ons werkgebied: regio Zuid Flevoland & Gooi-Noord

Officieel dealer:

Wij werken uitsluitend met exclusieve merken! Zo zijn wij trotse dealer van het merk Bosch Exclusiv. Ook werken wij met de volgende merken samen! Siemens, INVENTUM, IO Mabe en BEKO.

Call Now Button