Witgoed reparatie Lelystad

Witgoed reparatie in Lelystad gezocht? Daar draai ik – als monteur van Witgoed Service Fixerr – de hand niet voor om. Met ruime ervaring en certificaten geef ik witgoed, zoals: koelkasten, drogers of vaatwassers, met mijn reparaties in Lelystad een tweede leven. Wil jij ook langer van jouw witgoed kunnen genieten? Schakel dan vandaag nog mijn hulp in. Ik sta graag voor je klaar.

Witgoed reparatie Lelystad

 

Voor al jouw witgoed reparaties in Lelystad

Wanneer er over witgoed gesproken wordt, spreekt men niet alleen over vaatwassers en drogers. Er zijn veel meer apparaten, die onder deze noemer geschaard kunnen worden. Denk aan koelkasten, wasmachines en ovens. Als monteur van Witgoed Service Fixerr kan ik deze apparaten in Lelystad bijna altijd een reparatie bieden. Hierbij gebruik zoveel mogelijk originele onderdelen, om kwaliteit te verzekeren. Is jouw witgoed in Lelystad aan een reparatie toe? Ik ben gespecialiseerd in onder andere de volgende apparaten:

  • Drogers
  • Koelkasten
  • Vaatwassers
  • Wasmachines
  • Afzuigkappen
  • Magnetrons
  • Vriezers
  • Ovens

 

Kun jij jouw defecte apparaat niet in deze lijst terugvinden? Geen zorgen! Grote kans dat ik die onder handen kan nemen. Bel gerust naar 036-5325808.


Garantie

Als witgoed monteur in Lelystad doe ik er alles aan om jouw witgoed in Lelystad van een gedegen reparatie te voorzien. Meestal gaat dit goed, maar soms kan er iets misgaan. In dat geval heb je bij ons recht op garantie. Wanneer je de werkbon goed bewaart, heb je 12 maanden garantie op de uitgevoerde witgoed reparatie in Lelystad.


Witgoed reparatie in Lelystad met Witgoed Service Fixerr

Gaat er een huishoudelijk apparaat stuk? Dan kun je een afspraak maken met de monteur van Fixerr. Wij bellen ongeveer 15 minuten voor aankomst om aan te geven wanneer je ons kunt verwachten. Vervolgens meten en controleren wij of er een defect is. We noteren wat er vervangen of hersteld kan worden en geven direct een kostenopgave. Bij akkoord gaan wij voor je aan de slag, waarna je kunt afrekenen met de pinpas.

Witgoed reparatie in Lelystad

 

Direct een witgoed monteur inschakelen in Lelystad?

Een kapotte vaatwasser, droger, of koelkast: witgoed vraagt om een snelle reparatie – ook in Lelystad, AlmereBlaricum, ZeewoldeLaren, MuidenHilversum, Huizen, Bussum, Naarden  en omgeving! Het hele dagelijkse leven staat namelijk op zijn kop. De was kan niet meer worden gedaan of de verse groenten kunnen rechtstreeks de kliko in. Schakel daarom voor jouw witgoed reparatie in Lelystad een monteur van Witgoed Service Fixerr in. Bel 036-5325808 of vul ons contactformulier in. Kunnen wij jouw witgoed in Lelystad met een reparatie weer aan de praat krijgen?

Vakkundig repareren?

036-5325808

Ons werkgebied: regio Zuid Flevoland & Gooi-Noord

Officieel dealer:

Wij werken uitsluitend met exclusieve merken! Zo zijn wij trotse dealer van het merk Bosch Exclusiv. Ook werken wij met de volgende merken samen! Siemens, INVENTUM, IO Mabe en BEKO.

Call Now Button