Witgoed reparatie Bussum

Iedereen krijgt er eens mee te maken: witgoed dat aan reparatie toe is – ook in Bussum. Dat is vaak erg vervelend, maar gelukkig niet onoverkoombaar. Want die kapotte koelkast, oven of vaatwasser is vaak snel weer aan de praat te krijgen. De monteurs van Witgoed Service Fixerr helpen je namelijk graag met de reparatie van jouw apparaten in Bussum, waaronder: drogers, ovens en wasmachines. Zo kan het dagelijkse leven weer doorgaan.

Witgoed reparatie Bussum

 

Voor al jouw witgoed – en meer!

 

Witgoed reparatie in Bussum gezocht? Onze monteurs zijn alleskunners wanneer het om machines gaat. Naast witgoed kunnen wij bij Witgoed Service Fixerr in Bussum namelijk ook de reparatie van huishoudelijk apparatuur en bedrijfsmachines op ons nemen. Wij nemen bij een reparatie dus niet alleen jouw droger in Bussum onder handen, maar – wanneer gewenst – ook andere apparatuur. Wij gebruiken zoveel mogelijk originele onderdelen, waardoor alles weer lang mee kan. Wij repareren onder andere:

  • Ovens;
  • Diepvriezer;
  • Afzuigkappen;
  • Wasmachines;
  • Vaatwassers;
  • Wasdrogers;
  • Koelkasten.
 

Twaalf maanden garantie

 

De kans is klein, maar aanwezig. Onze witgoed reparatie in Bussum van jouw witgoed kan misgaan. Omdat wij vertrouwen in ons vakmanschap én om te voorkomen dat jij de dupe wordt van een menselijke fout, bieden wij jou twaalf maanden garantie aan. Wanneer het gerepareerde onderdeel binnen een jaar kapot gaat, gaan wij kosteloos voor je aan de slag. Bewaar onze werkbon daarom goed!


Een monteur van Witgoed Service Fixerr in Bussum

 

Wanneer jouw witgoed in Bussum aan reparatie toe is, laat je dit over aan een professional. Anders zie je het wel weer gebeuren: dan sta je over een paar maanden weer voor hetzelfde euvel. Of nog erger: het apparaat moet vervangen worden. Gelukkig kun je altijd op de kwaliteit van Witgoed Service Fixerr vertrouwen. Wij hebben namelijk de juiste certificaten en diploma’s in huis. Daarbij werken wij volgens richtlijnen, die de hoogste kwaliteit van ons eisen. Denk hierbij aan de NEN 1010, 3140 en 1078. Nog niet overtuigd? Wij zijn dealer van Bosch Exclusiv. Hiermee bewijzen wij goed te zijn in ons vak. Dus ook in de reparatie van jouw witgoed in Bussum.

Witgoed reparatie in Bussum

 

 

 

 

 

 

 

Witgoed reparatie in Bussum gezocht?

 

Vaatwassers. Wasdrogers. Afzuigkappen. Er is geen enkel apparaat waar de specialisten van Witgoed Service Fixerr niet mee overweg kunnen. Wel zo fijn, want zo kunnen wij jou altijd van dienst zijn. Schakel onze monteurs daarom vandaag nog in voor witgoed reparatie of service in Bussum. Je kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 036-5325808 of vul het contactformulier in. Welk witgoed bied jij onze monteurs straks ter reparatie aan in BussumHilversum, BlaricumZeewoldeLaren, ValkeveenAlmere, MuidenLelystad, Huizen, Naarden of omgeving?

Vakkundig repareren?

036-5325808

Ons werkgebied: regio Zuid Flevoland & Gooi-Noord

Officieel dealer:

Call Now Button