Fixerr: de witgoedspecialist sinds 1982

Fixerr is de onderneming van witgoedspecialist Rob v/d Heiden (1962). Als kind had hij een bovenmatige interesse in techniek. Knutselen aan de fiets, van oude en afgedankte exemplaren weer toonbare fietsen maken en die verkopen aan de lokale handelaar. Zo verdiende hij zijn eerste zakcenten. Het bleef ook niet bij fietsen. Radio’s, draaitafels, cassettespelers, televisies en een brommer in de schuur om te onderzoeken, te testen, repareren en modificeren. Dit creëerde het besef dat onderhoud een vorm van behoud is. Het nut en de noodzaak van afstellen was ook bewezen.

 

Witgoed Service Fixerr

Rob v/d Heiden foto van 1996.

Militaire dienst

De Technische School zorgde voor een theoretische en praktische achtergrond op velerlei gebied. De militaire dienst bood de kans om nog verder te verdiepen. Voor de Verenigde Naties was Rob in Libanon 6 maanden verantwoordelijk voor de afdeling aggregaten en waterpompen. Een waardevolle tijd.

 

De stap naar witgoed specialist

Rob deed in 1982 zijn eerste ervaring op met een opleiding tot Miele specialist. Zo begon de weg naar status als witgoedspecialist. Ondertussen vond hij ook uitdaging in diverse installatie technieken. Hij doorliep trajecten van elektra tot utiliteit, ging in de leer bij een loodgieter en werkte als verwarmingsmonteur. In 1989 ging hij definitief aan de slag als witgoedspecialist, met name op het gebied van reparatie. Veel producten zijn volgens Rob tijdloos en kunnen met reparatie en onderhoud jarenlang meegaan. Bovendien leerde hij de smaak van de vaste klantenschare kennen. Daardoor is het adviseren bij de aanschaf van nieuw witgoed of andere apparaten heel makkelijk. Repareren, installeren en inbouwen zijn de zaken die Rob zorgeloos uit handen van zijn klanten neemt.

 

Certificaten, diploma’s en continuïteit

Als witgoedspecialist hecht Rob waarde aan up to date blijven met de meest actuele ontwikkelingen. Hij beschikt zodoende over alle relevante certificaten, diploma’s en richtlijnen. Zo werkt hij volgens de NEN 1010, NEN 3140 en NEN 1078 richtlijnen. Om Fixerr van nog meer inhoud en betrouwbare service te voorzien is Ramon van der Heiden in 2011 een Vennoot van de witgoedservice geworden

 

Ramon van der Heiden 

Ramon v/d Heiden foto van 1996!

jong geleerd is oud gedaan!

 

Vakkundig repareren?

036-5325808

Ons werkgebied: regio Zuid Flevoland & Gooi-Noord

Officieel dealer:

Wij werken uitsluitend met exclusieve merken! Zo zijn wij trotse dealer van het merk Bosch Exclusiv. Ook werken wij met de volgende merken samen! Siemens, INVENTUM, IO Mabe en BEKO.

Call Now Button