Witgoed reparatie Muiderberg

Woont u in Muiderberg en heeft één van uw witgoedapparaten het begeven? Dan heeft u een witgoed reparatie in Muiderberg nodig. Schakel dan direct de hulp in van Witgoed Service Fixerr. Wij werken al sinds 1982 als expert op het gebied van huishoudelijke apparaten. Zo zijn wij trotse dealer van het merk Bosch Exclusiv. Ook werken wij met de volgende merken samen: Siemens, INVENTUM, IO Mabe en BEKO. Maar onze deskundige monteurs helpen u graag om elk witgoed apparaat weer aan de praat te krijgen tijdens een witgoed reparatie in Muiderberg.


Witgoed reparatie Muiderberg


Gecertificeerde monteurs

Onze monteurs zijn gecertificeerd en kunnen u daarom een goed en eerlijk advies geven bij een witgoed reparatie in Muiderberg. Zo werken wij volgens de NEN 1010, NEN 3140 en NEN 1078 richtlijnen. Wij reviseren, upgraden, moderniseren en repareren diverse apparaten zoals wasmachines, vaatwassers, koelkasten, magnetrons, ovens, wasdrogers, afwasmachines, afzuigkappen en nog veel meer. Elke witgoed reparatie Muiderberg doen wij zo efficiënt mogelijk en gebruiken daarbij originele onderdelen. Want als u goed voor uw huishoudelijke apparatuur zorgt, heeft u er veel langer plezier van.

 

Verschillende soorten reparaties 

Wij zijn specialist in witgoed reparaties in Muiderberg van onder andere:

 

  • Ovens;
  • Diepvriezer;
  • Afzuigkappen;
  • Wasmachines;
  • Vaatwassers;
  • Wasdrogers;
  • Koelkasten.
 

Staat jouw witgoed er niet tussen, maar is deze in Almere, Lelystad, Blaricum, ValkeveenHilversum, Huizen, LarenBussum, Naarden of omgeving aan reparatie toe? Vaak zijn wij in staat om ook deze onder handen te nemen. Bel ons dus gerust!

 

1 jaar garantie 

Wij gaan er natuurlijk van uit dat onze witgoed reparatie in Muiderberg goed is gegaan. En dat u nog jaren van uw huishoudelijke apparatuur kunt genieten. Maar soms gaat er toch nog weer iets mis. Om te zorgen dat u niet voor onvolkomenheden komt te staan, geven wij daarom 1 jaar garantie op al onze reparaties. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen, is de reparatiebon bewaren. Op vertoon van deze bon gaan onze deskundige monteurs kosteloos voor u aan de slag tijdens de witgoed reparatie in Muiderberg.

 

Direct een witgoed reparatie in Muiderberg nodig?

 

Stapelt uw was of uw vaat zich op? Of heeft u net zo’n zin in een bakje koffie en weigert het koffiezetapparaat dienst? Zit u nu met de handen in het haar? Dan heeft u direct onze hulp nodig. Pak de telefoon en neem contact met ons op voor een witgoed reparatie in Muiderberg. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 036 – 204 80 31 of vul het contactformulier in op onze website. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken voor een witgoed reparatie Muiderberg. 

 

Witgoed reparatie in Muiderberg

 

 

 

 

Vakkundig repareren?

036-5325808

Ons werkgebied: regio Zuid Flevoland & Gooi-Noord

Officieel dealer:

Wij werken uitsluitend met exclusieve merken! Zo zijn wij trotse dealer van het merk Bosch Exclusiv. Ook werken wij met de volgende merken samen! Siemens, INVENTUM, IO Mabe en BEKO.
Call Now Button