Fixerr is een officiële Bosch Exclusiv dealer

Fixerr is er trots op een officiële Bosch Exclusiv dealer te zijn. Dit houdt in dat je rechtstreeks bij ons huishoudelijke apparatuur kan bestellen uit deze bijzondere lijn. Wij bezorgen de machine en voeren de installatie uit. Voordat we weer vertrekken geven we gedetailleerd uitleg over de werking van je nieuwe Bosch Exclusiv. We laten je ook niet zitten met de oude machine. Die nemen we keurig voor je mee. Met het starterspakket voelt het nieuwe direct weer zo vertrouwd als het oude. Fixerr garandeert ook na de aanschaf volledige service voor het Bosch Exclusiv apparaat.

 

Wat is Bosch Exclusiv eigenlijk?

Bosch Exclusiv is een lijn van huishoudelijke apparatuur die het niveau van vergelijkbare machines ruim overstijgt. Dat komt omdat deze bekende producent allerlei handige functies toevoegt aan een stevige basis van kwaliteit, prijs en functionaliteit. Het spreekt vanzelf dat duurzaamheid een belangrijke waarde is bij de ontwikkeling van huishoudelijke apparatuur. Bosch zoomt echter ook in op comfort. Met het huishouden wil je in principe niet meer bezig zijn dan hoogst noodzakelijk. Ondertussen wil het oog ook wat. De apparaten zijn in alle opzichten een aanwinst voor je interieur.

 

Toegevoegde waarde van Bosch Exclusiv

Alleen erkende specialisten mogen de producten van Bosch Exclusiv verkopen. Het is een blijk van vertrouwen en een uiting van ons specialisme dat Bosch voor Fixerr heeft gekozen. Dus ben je op zoek naar een nieuwe wasmachine, vaatwasser of koelkast? Dan ben je bij Fixerr aan het juiste adres. De garantievoorwaarden zijn zeer aantrekkelijk, met minimaal 2 jaar maar ook de mogelijkheid deze periode te verlengen naar 8 jaar. Zorgeloosheid voorop. Mocht het onwaarschijnlijke geval zich voordoen dat er iets stuk gaat, dan hoef je niet te wanhopen. Ook voor het uitvoeren van Bosch reparaties kan je ons bellen via 036-5325808.

Vakkundig repareren?

036-5325808

Ons werkgebied: regio Zuid Flevoland & Gooi-Noord

Officieel dealer:

Wij werken uitsluitend met exclusieve merken! Zo zijn wij trotse dealer van het merk Bosch Exclusiv. Ook werken wij met de volgende merken samen! Siemens, INVENTUM, IO Mabe en BEKO.

Call Now Button