Afwasmachine reparatie: vaatwasser is onmisbaar

Het is een leuk weetje: de eerste afwasmachine draaide in 1886 en was een uitvinding van de Amerikaanse Josephine Cochrane. Jaren eerder in 1850 werd zelfs een patent aangevraagd voor een machine om servies en bestek in te wassen. Dit apparaat moest met de hand worden aangedreven. Dat is in de 21e eeuw natuurlijk allemaal achterhaald. Onze vaatwassers zijn hoogtepunten van technisch vernuft en tegelijk ontzettend simpel. Tot er eens wat kapot gaat. Dan zit je met de handen in het haar. Je hoeft echt niet meteen een nieuwe te kopen. Met afwasmachine reparatie kan je de levensduur van je favoriete witgoed voor langere tijd verlengen. Wij helpen je daarbij graag. Bekijk hier onze tarieven.


Afwasmachine reparatie op locatie

De vaatwasser zit natuurlijk keurig ingebouwd in het grote geheel van jouw keuken. Daar wil je niet mee gaan sleuren. Dat hoeft ook niet. Fixerr voert afwasmachine reparatie op locatie uit. Gewoon bij jou thuis dus. Wij werken in de regio Zuid Flevoland en Gooi Noord. Door een telefoontje zijn wij heel snel in te schakelen. Je wacht nooit lang op het gebruik van je vaatwasser. Die doet het in een mum van tijd weer. We kunnen ons goed voorstellen dat je helemaal geen zin hebt om weer ouderwets met de hand te moeten boenen. Met afwasmachine reparatie is dat ook niet nodig.


Afwasmachine reparatie door specialist

Fixerr repareert al meer dan 30 jaar huishoudelijke apparaten. We hebben alles al wel een keer gezien. We weten daardoor binnen een paar seconden waar een probleem zit. Dit lossen we op met een reparatie waarbij we originele onderdelen gebruiken. Wij kunnen je ook uitleggen hoe je mankementen zo effectief mogelijk kan voorkomen. Daarmee kan je de levensduur van je vaatwasser ruimschoots verlengen. Is er toch iets aan de hand? Dan staan wij snel voor de deur voor afwasmachine reparatie. Wij reviseren, upgraden, moderniseren en repareren diverse apparaten zoals wasmachines, vaatwassers, koelkasten, magnetrons, ovens, wasdrogers,afzuigkappen en meer. Al deze apparaten hebben wij al gerepareerd in onder andere Almere, Lelystad, Hilversum, Huizen, Bussum, Naarden  en omgeving!

Ramon van der Heiden

Afwasmachine reparatie door een specialist?

– Wij repareren je afwasmachine vakkundig!
– Wij geven op de reparatie van je afwasmachine 1 jaar garantie!
– Wij repareren volgends de NEN en NRN richtlijnen!

– Wij hebben monteurs met jarenlange ervaring rondlopen!

– Wij repareren al sinds 1982 alle witgoed apparaten.

Afspraakplannen? Bel: 036-5325808

Ons werkgebied: regio Zuid Flevoland & Gooi-Noord

Vakkundig repareren?

036-5325808

Ons werkgebied: regio Zuid Flevoland & Gooi-Noord

Officieel dealer:

Wij werken uitsluitend met exclusieve merken! Zo zijn wij trotse dealer van het merk Bosch Exclusiv. Ook werken wij met de volgende merken samen! Siemens, INVENTUM, IO Mabe en BEKO.

Call Now Button