Wasdroger reparatie van elk merk

Hang jij de was nog steeds aan de lijn in de achtertuin? Dat is een romantisch beeld. Toch neemt dit gebruik elk jaar af. Ongeveer driekwart van de huishoudens in Nederland beschikt over een droogtrommel. Dat is ook in de winter zo lekker handig. Als het hard regent of stevig vriest heb je geen zin om met de natte was in de tuin te staan of zo’n onhandig droogrek ergens op te zetten. Je favoriete witgoed helpt je een frisse en zachte was te drogen. Maar wat als er eens iets stuk gaat? Dan is wasdroger reparatie de beste optie. Niet meteen een nieuwe machine kopen, dat is echt niet nodig. Wij komen graag kijken wat er aan de hand is. De droger is snel in bedrijf! Bekijk hier onze tarieven.

Wasdroger reparatie op locatie

Je wasdroger laten repareren door een specialist thuis uit te nodigen is wel zo handig. De wasdroger is immers een log en relatief zwaar apparaat. Die neem je niet even zomaar op de schouders. Dat hoeft ook niet. Fixerr werkt in de regio Zuid Flevoland en Gooi Noord en komt gewoon voor rijden. Wij zijn bekend met alle grote en kleine merken en repareren vrijwel altijd met originele onderdelen. De droger is best een complex apparaat. Met een motor, geperforeerde droogtrommel en de verschillende methoden om water af te voeren is een goed samenspel essentieel. Een groot of klein mankement kan invloed hebben op het totale functioneren.

Wasdroger reparatie door specialist

Wij reviseren, upgraden, moderniseren en repareren diverse apparaten zoals wasmachines, vaatwassers, koelkasten, magnetrons, ovens, afwasmachines, afzuigkappen en meer. Deze apparaten hebben wij al gerepareerd in onder andere Almere, Lelystad, Hilversum, Huizen, Bussum, Naarden  en omgeving! Wij zitten al ruim dertig jaar in het vak. Wij zien vaak in één oogopslag wat er mis is met je apparaat. Een wasdroger repareren doen we daardoor snel en efficiënt. Wij kennen alle relevante tips om de levensduur van je apparaat te verlengen. Goed onderhoud zoals het legen van het pluizenfilter is essentieel. Als je dit allemaal goed bijhoudt is er niets aan de hand. Toch panne? Bel dan Fixerr voor wasdroger reparatie.

Vakkundig repareren?

036-5325808

Ons werkgebied: regio Zuid Flevoland & Gooi-Noord

Officieel dealer:

Wij werken uitsluitend met exclusieve merken! Zo zijn wij trotse dealer van het merk Bosch Exclusiv. Ook werken wij met de volgende merken samen! Siemens, INVENTUM, IO Mabe en BEKO.

Call Now Button