Vaatwasser reparatie is verstandige keuze

Vroeger lieten we de kinderen nog een zakcentje verdienen met de vaat. Die tijd ligt al heel lang achter ons. Een vaatwasser is onmisbaar in de keuken. Vaak prachtig ingebouwd in het aanrechtblok. Als er dan eens iets mis is, baal je meteen als een stekker. Vaatwasser reparatie is dan misschien niet het eerste waar je aan denkt. Wij vragen ons af waarom. Net als een auto of een laptop kan een vaatwasser kapot gaan. Dan koop je niet meteen iets nieuws, toch? Dat is onnodig. Met jarenlange ervaring in huishoudelijke apparaten reparatie weet Fixerr zonder twijfel een oplossing te vinden. Jouw vaatwasser monteur helpt de machine er snel weer bovenop. Bekijk hier onze tarieven.

 

Vaatwasser reparatie bij voorkomende defecten

Mensen die hun vaatwasser reinigen een vervelend werkje vinden, komen vroeg of laat voor een uitdaging te staan. Raakt de vaatwasser verstopt met voedselresten, dan kan dit problemen geven. Met een simpel de vaatwasser resetten kom je er ineens niet meer. Niet zelden worden wij gebeld met een bekende klacht: de vaatwasser wast niet schoon, wat nu? Ons advies: niet het hele apparaat afschrijven maar rustig op onze monteur wachten. Die heeft het probleem snel in de gaten en verholpen. Mocht de situatie echt hopeloos zijn, dan is Fixerr ook de partner die uitstekend kan adviseren over nieuwe machines. Die bouwen we dan ook nog graag voor je in.

 

Vaatwasser reparatie door een specialist

Oftewel, met alle klachten kan je bij ons terecht. De vaatwasser krijgt geen water? En als er wel water is, wordt het niet warm? Of loopt het water na de wasbeurt niet weg? Sinds 1982 is Fixerr actief in de markt van witgoed en aanverwante werkgebieden. Er is geen klacht die we al niet eens gehoord hebben. We lossen al je problemen snel voor je op, tegen een eerlijke prijs. Wij reviseren, upgraden, moderniseren en repareren diverse apparaten zoals wasmachineskoelkasten, magnetrons, ovens, wasdrogers, afwasmachines, afzuigkappen en meer. Deze hebben wij al gerepareerd in onder andere Almere, Lelystad, Hilversum, Huizen, Bussum, Naarden  en omgeving!

Vakkundig repareren?

036-5325808

Ons werkgebied: regio Zuid Flevoland & Gooi-Noord

Officieel dealer:

Wij werken uitsluitend met exclusieve merken! Zo zijn wij trotse dealer van het merk Bosch Exclusiv. Ook werken wij met de volgende merken samen! Siemens, INVENTUM, IO Mabe en BEKO.

Call Now Button