Reparatie

  Verkoop

 Inbouwspecialist 

 Huishoudelijke apparaten 

Witgoed in Huizen 

Zoek je een bedrijf dat meerdere diensten op het gebied van witgoed in Huizen aanbiedt? Dan is Fixerr het bedrijf waar jij naar op zoek bent. Wij helpen je graag bij het aanschaffen van een nieuw apparaat of bij het repareren van je huidige machine. Dankzij onze ervaren monteurs ben jij verzekerd van een geweldig resultaat en een goede service.

 

Hoe kan Fixerr je helpen met witgoed in Huizen?

Fixerr kan je helpen met diverse zaken rondom witgoed in Huizen. Enkele voorbeelden van onze diensten zijn het bestellen en leveren van machines, het monteren van apparaten en het repareren van machines met kuren. Bij Fixerr vinden we het belangrijk om goed met apparaten en machines om te gaan. Dit heeft namelijk een grote invloed op de levensduur van een apparaat. Een verkeerd afgestelde machine of een machine die niet goed onderhouden wordt zal eerder kuren gaan vertonen dan een machine die goed afgesteld is en regelmatig onderhouden wordt. Wij geven je dan ook graag advies over deze onderdelen. Als we langskomen voor een reparatie, dan vertellen onze monteurs jou hoe je problemen kan voorkomen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je bepaalde producten dient te gebruiken omdat het water veel kalk bevat. Zij kunnen tevens het apparaat of de machine goed afstellen als dit nog niet gebeurd is. Dit geldt zowel voor de software als voor de mechanische onderdelen. Zo zal de levensduur van de machine verlengd worden. 

 

Contact over witgoed in Huizen

Wil je dat Fixerr je helpt met witgoed in Huizen? Je kan op twee manieren contact met ons opnemen. Als je meteen een afspraak wil maken, dan kun je telefonisch contact opnemen. Ons nummer is 036-5325808. Je kan ook mailen naar info@fixerr.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren op je bericht. 

Vakkundig repareren?

036-5325808

Ons werkgebied: regio Zuid Flevoland & Gooi-Noord

Officieel dealer:

Wij werken uitsluitend met exclusieve merken! Zo zijn wij trotse dealer van het merk Bosch Exclusiv. Ook werken wij met de volgende merken samen! Siemens, INVENTUM, IO Mabe en BEKO.

Call Now Button