Reparatie

  Verkoop

 Inbouwspecialist 

 Huishoudelijke apparaten 

Witgoed in Bussum 

Fixerr is de specialist voor witgoed in Bussum. Wij bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder het verkopen, monteren, afstellen, repareren en inbouwen van apparaten en machines. Je kan ons vrijwel altijd inschakelen als je hulp nodig hebt met het witgoed. Wij staan klaar om je te helpen!

 

De manieren waarop Fixerr je kan helpen met witgoed in Bussum

Fixerr biedt verschillende diensten aan zodat we jou altijd kunnen helpen met het witgoed in Bussum. Zoek je bijvoorbeeld een nieuwe wasmachine, oven of kookplaat? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen diverse apparaten en machines leveren. Ook zijn wij een Bosch Exclusiv dealer. Dit betekent dat wij apparaten van deze lijn in kunnen kopen voor jou. Je hoeft alleen maar aan te geven welk apparaat je wil aanschaffen. Natuurlijk helpen wij je graag met het monteren van je nieuwe apparaat. Wij kunnen zowel standaard apparaten als inbouw apparaten aansluiten. Tevens stellen wij het apparaat goed af zodat het apparaat optimaal zijn werk kan doen. Ook voorkom je op deze manier diverse problemen. De monteurs van Fixerr kunnen daarnaast reparaties uitvoeren. Mocht een apparaat kuren vertonen, dan kun je de hulp van onze monteurs inschakelen. Zij kunnen de meeste problemen meteen oplossen. Het is ook mogelijk dat we een tweede afspraak plannen zodat we tijd hebben om nieuwe onderdelen te bestellen. De monteur zal ervoor zorgen dat het apparaat weer perfect werkt.

 

Wil je contact opnemen over witgoed in Bussum?

Je mag gerust contact opnemen met Fixerr als je een klus hebt voor witgoed in Bussum. Om contact op te nemen kun je met ons bellen (036-5325808) of je kan mailen naar info@fixerr.nl. Als je belt kunnen we meteen de klus bespreken. Kies je ervoor om een mail te sturen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

Officieel dealer:

Wij werken uitsluitend met exclusieve merken! Zo zijn wij trotse dealer van het merk Bosch Exclusiv. Ook werken wij met de volgende merken samen! Siemens, INVENTUM, IO Mabe en BEKO.

Call Now Button